OpenCom X320 – nyt, innovativt IP-system fra Aastra

OpenCom X320 er parat til alle de nyeste IP-funktioner. Sikkerhed, skalérbarhed, trådløs IP-telefoni samt alle muligheder for integration med eksisterende udstyr og virksomhedens øvrige datanetværk er indbygget i X320, der er en del af OpenCom 100-familien.

Med OpenCom X320 udvider Aastra sin OpenCom 100-familie med et nyskabende IP-kommunikationssystem. OpenCom X320 sammenkobler alle facetter af IP-telefoni i ét system, som via åbne standarder kan udveksle data og tale både internt og eksternt. OpenCom X320 byder således på DECT-over-IP, QSIG-over-IP og en W-LAN-ACCESS i DECT-over-IP-basisstationen. Samtidig har det nye kommunikationssystem, som kan forbinde op til 100 systemterminaler, samme funktionalitet og kapacitet som den velkendte OpenCom 100-familie fra Aastra Telecom.


Photo credit: melodi2 from morguefile.com

Funktioner til alle behov
Det modul-opbyggede OpenCom X320 kompletterer OpenCom 100-TK-systemfamilien – som omfatter OpenCom 131, 130, 150 og 510 – med en klar betoning på IP. Ud over DECT-over-IP og QSIG-over-IP hører en gateway med 32 kanaler, VPN med PPTP og IP security DynDNS til udstyret i det nye OpenCom X320.
Dertil kommer:

• 2 S0 (1 x ekstern og 1 x intern/ekstern, indstillelig)
• 3 UPN-grænseflader til systemtelefoner, DECT-basisstationen RFP 22 og RFP 24
• 8 CLIP-interfaces
• 1 WAN-tilslutning til DSL-modem
• 3 LAN-tilslutninger
• 2 tilslutninger, der gør det muligt at benytte Power over Ethernet-Standard (PoE) IEEE 802.3af
• 2 slots til M100-moduler
• 1 slots til Fax/V.24-modul. Dette gør OpenCom X320 til en telefax, der kan betjenes af netværkets arbejdsstationer.

OpenCom X320 kan tilsluttes IP-DECT-basisstationen RFP 32 (Indoor) og RFP 34 IP (Outdoor) uden yderligere hardware og uden separat strømforsyning. Det gør trådløs IP-telefoni – DECToverIP – til en økonomisk feature.

Totalløsning til IP-telefoni
”Vi har med OpenCom X320 skabt en samlet ramme for IP-telefoni til erhvervslivet, der åbner for total integration mellem kontor, hjemmekontorer og andre afdelinger samt lokationer indendørs og udendørs. Til trods for de mange udvidede muligheder for IP-telefoni er opsætningen af OpenCom X320 lige så enkel som alle de andre systemer i OpenCom 100-familien,” siger Peter Lilja, der er markedsansvarlig for Aastra i Sverige.
Alle applikationer til OpenCom 100 kører også på det nye OpenCom X320. OpenCom X320 er tilgængelig i en alternativ Wandversion eller kan fås som 19“-Rack-Version.

Aastra Telecom
Aastra Telecom er en international koncern, som er ledende inden for telekommunikations¬løsninger til alle typer virksomheder. Med hovedkvarter i Concord, Ontario, Canada udvikler og markedsfører Aastra innovative og integrerede løsninger, som dækker alle kommunikationsbehov. Det gælder såvel store som mindre virksomheder. Aastras løsninger optimerer og effektiviserer virksomhedens kommunikation ved at tilbyde kunderne en komplet serie af IP-baserede samt traditionelle kommunikationsværktøjer – herunder telefoner, systemer og applikationer. De IP-baserede løsninger er baseret på åbne standarder. For yderligere information om Aastra – besøg vores hjemmeside på www.aastra.com.