Operaens arkitekter vælger Astaro til IT-sikkerhed

Da Henning Larsens tegnestue stod for at skulle opdatere sine IT-sikkerhedsløsninger faldt valget på en Astaro-løsning fra den danske Linuxgrossist LIGA. Tegnestuen har blandt andet tegnet Operaen i København og det nye koncert- og kongrescenter i Island. Fordi virksomheden arbejder globalt, er kravet til IT-systemerne, at både sikkerhed og åbenhed skal tilgodeses.

De ca. 100 medarbejdere på Henning Larsens tegnestue er netop ved at få optimeret deres IT-sikkerhed. Redskabet er applikationen Astaro Security Gateway Appliance, en suite der dækker over en række avancerede muligheder for at skabe maksimal sikkerhed samtidig med stor åbenhed.
Netop åbenheden er af stor vigtighed for Henning Larsens tegnestue, når medarbejdere er på arbejde on location ved projekter i udlandet. Med den nye installation er det lynhurtigt at oprette et satellit kontor hvor som helst på kloden med ubegrænset adgang til virksomhedens lokalnet. Det sker via VPN, som Astaro har gjort det enkelt at benytte.

Et stabilt grundlag
”For virksomhedens ansatte vil der ikke være den store forskel i hverdagen – optimalt set vil brugeren slet ikke opdage nogen forskel. I et mere langsigtet perspektiv har tegnestuen fået et komplet overblik over sine egne sikkerhedsniveauer. Det betyder, at der ikke kommer overraskelser. Samtidig er der i virksomheden skabt et stabilt grundlag for en it-sikkerhedspolitik, som baserer sig på overblik og vide rammer,” fortæller Christian Bennich fra EDB-virksomheden Bosholdt & Bennich ApS, der har leveret løsningen.

IT-sikkerhed samlet ét sted
Selve løsningen består af to Astaro Security Gateways, som kører redundant for maksimal sikkerhed. De er installeret direkte på netværket og giver mulighed for at virksomhedens behov for sikkerhed på email, web og lokalnet administreres fra ét sted. Løsningen består af:

• VPN
• Firewall
• IPS/IDS
• Spyware
• Virus
• Webfiltrering
• Spam & Phising

Astaro har den fordel, at der kan benyttes en lang række applikationer fra både Open Source verdenen men også proprietær software fra en samlet og lettilgængelig GUI. Det giver brugeren en stor frihed til selv at sammensætte sikkerhedspakker fra alle kilder.

Linux bedst til sikkerhed
Astaro Security Gateways leveres i dimensioner fra 10 til 2.000 brugere.
”Vi har valgt udelukkende at forhandle Astaros sikkerhedsprodukter – blandt andet fordi det er Linux-baseret programmel, som er den platform, der giver størst sikkerhed,” siger Christian Bennich.
Astaros teknologi er blevet testet og godkendt på over 20.000 netværk. Alle applikationer er fuldt integrerede i én letadministrérbar pakke. Astaros teknologi beskytter imod over 2.000 indtrængningsforsøg, 100.000 vira, tusinder af spammere og 20 millioner internetsider af tvivlsom karakter – den mest vidtrækkende beskyttelse, der kan fås i ét produkt, lyder det fra Danmarks førende Linuxgrossist, LIGA, som er den danske distributør af Astaros produkter.

Kontakt os gerne for yderligere information:

Jens Nielsen
[LIGA] – Linux distribution & support
Fælledvej 16, D
DK-2200 København N
+45 3524 5829 (direct)
Tel +45 3536 9505
Fax +45 3536 9205
Web: http://www.liga.dk

Bosholdt & Bennich ApS
Akacietorvet 2A
3520 Farum
Tlf: 47177505
Fax: 47177540
Web: http://www.bbit.dk