Outdoor-reklame med garanti for salg

SponsorCars annoncekoncept gør op med annoncørers og kunders roller. SponsorCar gør begge parter aktive og garanterer blandt andet annoncørerne kunder. Annoncører over hele landet kan nu prøve konceptet i en måned med 75 pct. rabat.

Som medlem hos SponsorCar kan private tjene op til 2.000 kr. om måneden ved at køre med reklamer på bilen. Konceptet er allerede blevet en stor succes, blandt andet fordi annoncørerne meget præcist kan målrette reklamer og har et nært forhold til SponsorCars medlemmer.

SponsorCars annonceringsform er ny i Danmark og for at gøre opmærksom på de åbenlyse fordele kører SponsorCar i øjeblikket en introduktionskampagne overfor annoncørerne: Test den nye annonceform for til en fjerdedel af prisen.

”Forholdet mellem annoncører og vores medlemmer er meget direkte, og det er i den seneste tid blevet udvidet til ikke blot at være at handle om penge. Vores medlemmer, der kører med virksomhedernes reklamer får i stigende grad tilbudt gratis billetter, billigere produkter og andet direkte fra annoncørerne,” siger Johnny Magnussen, der er direktør i SponsorCar A/S.

Det meget nøje match mellem annoncørernes produkter og de bilister, som vælger at reklamere for dem på deres biler, betyder, at SponsorCar kan garantere, at bilisterne bliver kunder hos annoncørerne.

”Et godt eksempel på dette er vores samarbejde med Sommerland Sjælland. Her modtager bilisterne billetter, når de kører med reklamer for Sommerland Sjælland ud over betalingen for deres annoncering. Bilejeren er typisk familiefar, og det betyder, at han besøger sommerlandet med hele familien,” fortæller Johnny Magnussen.

Det samme gælder for de mange andre annoncører hos SponsorCar eksempelvis Smart Kontant. Direktør fra Smartkontant Kristian Brandt Iversen siger:
“Smart Kontant har normalt en kontaktpris på nye kunder på ca. 550 kr. Via SponsorCar betalte vi kun 200 kr. per kunde + 100 kr. rabat på mobiltelefoni til bilisterne. SponsorCars medlemmer besluttede sig jo med det samme for at blive kunder hos os. Mange af SponsorCars medlemmers venner, bekendte og familiemedlemmer har efterfølgende også valgt Smart Kontant efter at have set annoncen på bilerne. Det er helt klart en annonceringsform vi vil benytte igen.”

Det er i hvert tilfælde op til den enkelte bilist at vælge om han eller hun vil køre med en bestemt reklame. SponsorCars omfattende medlemsdatabase sikrer dog et bredt match uanset produkttype – samtidig vil bilisten være positivt stemt overfor virksomhedens produkter.