Outsourcet firmamail med et væld af muligheder

Dansk softwarefirma har udviklet en unik løsning til visuel identitet i e-mails. Samtidig er alle problemer med HTML-mails og spamfiltre løst via smart kodning og hostede grafik. Micromax Software Group, der har udviklet løsningen ser et stort marked og overvejer gå international efter mange gode kundereaktioner i Danmark.

Der kommer mere fokus på e-mail som branding- og markedsførings medie. En medarbejder i en dansk mellemstor virksomhed sender mellem 10 og 20 e-mails dagligt – og dermed bliver mailen ofte mere set end virksomhedens website. Det betyder, at den grafiske fremtoning, links og brugervenlighed i HTML-mails er en væsentlig faktor i virksomhedens markedsføring – og den udfordring har Micromax Software Group taget op med produktet Firmamail.

”Det er ofte e-mailen, som er virksomhedens første kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det mindst lige så vigtigt at brande sig med sin grafiske identitet via e-mails som med sit website,” siger Thomas Martinsen, der er direktør og medejer af Micromax Software Group, som står bag løsningerne. Han er ofte ude for at virksomheder slet ikke tænker på deres fremtoning i e-mails.
”Det minder lidt om da vi for 10 år siden skulle overbevise virksomheder om at de skulle have et website. Det kunne være vanskeligt at forstå. Sådan er det med også med email-identitet, virksomhederne kan ikke helt forstå det først, men når de ser mulighederne, så kan de ikke forstå at de har kunne fungerer uden;” siger Thomas Martinsen.

En af de største fordele ved Firmamail er at skabeloner og indhold er helt adskilt. Medarbejderne skriver e-mails som de plejer og dernæst kan der vælges hvilken skabelon, som passer bedst til den aktuelle situation. Vælger man ikke skabelon bliver mailen sendt i standardskabelonen.
”- Men det er ikke blot en statisk skabelon. Når man besvarer en mail, er det ikke hensigtsmæssigt, at benytte en stor skabelon. Derfor kan man opsætte systemet til at benytte en mindre svarskabelon – helt automatisk,” siger Thomas Martinsen. Han nævner desuden følgende fordele ved Firmamail:

– Alt layout på en Firmamail er aktive links
– Links til hjemmesiden – giver flere besøgende
– Mulighed for at linke til undersider
– Branding af firma på alle mails
– Konsekvent layout på alle mails
– Tidsbesparende signaturopsætning

Firmamail-systemet er optimeret til Outlook, men kan vises i alle mailprogrammer, der kan håndtere HTML. Udsendelse af og modtagelse af mails med firmamail-skabeloner tager ikke længere tid eller kræver mere båndbredde eftersom al grafik og skabeloner er hostet host Micromax Software Group. Micromax Software Group henvender sig med produktet Firmamail til små og mellemstore virksomheder.

For yderlige kommentarer kontakt venligst:
Thomas Martinsen
Micromax Software Group
Naverland 2
2600 Glostrup
Tlf: 36 70 33 41
Fax: 36 70 33 42