Parcelhusmægleren.dk – ejendomsmægler med idealer

Poul Stubkjær har som ejendomsmægler valgt at følge sit hjerte. Han er opvokset i et parcelhus og har nu specialiseret sig i salg af netop parcelhuse. Det foregår på en utraditionel facon. Poul Stubkjær har eksempelvis skiftet kontoret ud med en ombygget biblioteksbus.

Poul Stubkjær har valgt at drive sin ejendomsmægler-forretning efter egne præmisser.
”Internettet har haft enorm betydning for ejendomsmæglerbranchen,” siger indehaver og eneste medarbejder i Parcelhusmægleren ApS, Poul Stubkjær. Det har han taget konsekvensen af ved selv at benytte Internettet som sin eneste reklamesøjle.

Kontor i indkørslen
De store spillere på boligmarkedet har råd til at reklamere i aviser og på bybusser.
”Det har jeg slet ikke budget til. Til gengæld har jeg min egen bus, så jeg kan komme til kunderne og møde dem ude ved de pågældende boliger,” siger Poul Stubkjær om sin alternative måde at drive forretning på. En anden konsekvens, Poul Stubkjær har taget, er, at han udelukkende fokuserer på parcelhuse. – En boligtype som mange etablerede ejendomsmæglere ser skævt til eller glemmer, i en tid hvor mange søger mod liebhaveri.

Parcelhuse dækker moderne køberes behov
Poul Stubkjær er selv opvokset i et parcelhuskvarter, og han husker det som en tryg barndom med et godt naboskab. Dét har været stærkt medvirkende til, at han nu brænder for denne boligtype og har specialiseret sig i at se muligheder i parcelhuse på vegne af interesserede købere og sælgere – både i XXX og regionalt.
”Vi har over 430.000 parcelhuse i Danmark. Det er boliger af høj kvalitet, de er forholdsvis nye og har alle de muligheder for tilbygninger og luksuriøse forbedringer, som efterspørges netop nu,” fortæller Poul Stubkjær, der har oplevet fordomme over for parcelhusene fra 60´erne og 70´erne. – Fordomme der kun bygger på uvidenhed.

Billig og uafhængig
”Parcelhusene er måske ikke bedre end andre huse, men de er i hvert fald heller ikke ringere, og de lever faktisk op til de krav, langt de fleste førstegangskøbere har.”
Poul Stubkjærs indgående kendskab til parcelhuse kommer ofte kunderne til gode i forbindelse med at ”se muligheder” i parcelhuse, som måske ikke er moderniserede.
I forhold til de store kæder er Parcelhusmægleren.dk 40 pct. billigere. Desuden har Poul Stubkjær valgt at være 100 pct. uafhængig af banker og realkreditinstitutioner.
Se mere om Parcelhusmægleren på www.parcelhusmaegleren.dk

For yderligere information kontakt venligst:
Statsaut. ejd.mgl. Poul Stubkjær, MDE
Parcelhusmægleren ApS
Ruggårdsvej 12
4000 Roskilde
Tlf.: +45 50 50 60 60
Fax: +45 36 45 41 14
info@parcelhusmaegleren.dk