Radionavigation integrerer alle funktioner

Navigation for everyone. De nye navigationsanlæg fra Blaupunkt samler alt i én brugervenlig enhed, der kan integreres i alle biler uden kabler og enheder, der flyder. Monteringen er nem, Plug and Play, og kan nu gøres uden brug af speedometerkabel.

TravelPilot E Freestyler er et avanceret et hi-fi og navigationsanlæg, der sikrer den nemmeste og sikreste vej fra A til B. Det byder på enkel navigation uden ledninger og enheder, der ligger og flyder. Et væld af avancerede funktioner er samlet under en simpel brugerflade, som nemt kan installeres i alle bilers instrumentpanel. Monteringen er så enkel, at Blaupunkt kalder det ”Plug and Play” installation.

Navigationen i det nye anlæg inkluderer mulighed for at vælge hurtigste rute, optimal rute eller korteste rute. Desuden kan vælge hurtigste rute uden om betalingsveje, automatisk navigation uden om køer (TMC), indtastning af mål med postnummer og tilvalg af bestemte delmål (f.eks. tankstationer eller parkeringsmuligheder) undervejs. Sammen med den nemme betjening og gennemtænkte brugerflade giver det en større sikkerhed og køreglæde, fordi koncentrationen kan holdes på vejen. Selve navigationen foregår ved hjælp af en stemme, der på dansk guider brugeren sikkert gennem trafikken.

En af fordelene ved radionavigation fra Blaupunkt er funktionen GALA. Den gør, at anlæggets volumen afhænger af bilens hastighed og dermed kørestøj. TravelPilot E Freestyler har også GALA, selvom den ikke er tilknyttet bilens speedometerkabel. I stedet benytter anlægget sig af, at GPS-processoren udregner hastigheden, og dermed kan volumen reguleres helt automatisk.

TravelPilot Exact MP3 har de samme features som TravelPilot E Freestyler, men kan montere både med og uden speedometersignal. Til TravelPilot Exact MP3 følger også kortpakken ”Major Roads of Western Europe”. Begge navi-anlæg er ”plug and play” og leveres komplet med kort på cd-rom, nødvendige installationskabler og GPS-antenne.

Både TravelPilot Exact MP3 og TravelPilot E Freestyler er forberedt til telefoni og kan i det hele taget kommunikere med mange eksterne enheder som cd-boks. Ratbetjening og løs fjernbetjening.
Begge anlæg er naturligvis tyverisikrede –både med aftagelig front og kode.
– Og har du en iPod, så er det nu muligt at afspille fra den i bilen via TravelPilot Exact MP3 og Freestyler. Dette gøres via et separat interface. .

De to modeller TravelPilot Freestyler og TravelPilot Exact MP3 byder desuden på:

TravelPilot E Freestyler
+ Hurtig og enkel montering – uden brug af speedometersignal
+ Nøjagtig navigation
+ Super hi-fi bilstereo med cd-afspiller
+ Beregning af optimal rute
+ Korridorfunktion – lyt til cd, mens du navigerer
+ Hele Norden på én cd
+ Målindtastning ved hjælp af postnummer

TravelPilot Exact MP3
+ Samme features som TravelPilot E Freestyler
+ montering valgfrit med eller uden speedometersignal
+ Major Roads of Western Europe følger med i pakken

For yderligere information kontakt venligst:…