Red Hat og JBoss åbner nyt marked for middleware

Red Hats opkøb af virksomheden JBOSS har resulteret i lanceringen af en unik samling værktøjer til udvikling og drift af middleware. JBOSS-applikationerne lanceres nu via en ny applikationsstak, som indeholder en komplette løsninger til enterprise-markedet.

Større virksomheder får nu nye muligheder ved at vælge åbne standarder. JBOSS er et stærkt udviklingsmiljø, som er skabt til opbygge højtydende middleware-applikationer. Takket være den åbne arkitektur er JBOSS applikationen platformuafhængig og kan således tale i alle retninger. Denne funktionalitet bliver nu sluppet løs med Red Hats nye applikationsstak.

Strømlining af services
”Et eksempel kunne være arbejdsgangen hos en ejendomsmægler. I stedet for at søge i mange databaser kan man med JBOSS udvikle og afvikle én Java-applikation, som henter data både fra kreditforening, tinglysning og kommunen i én arbejdsgang. Ideen med middleware, eller service orienteret arkitektur, er at man lægger et lag af funktionalitet ind over eksisterende services,” siger Jens Nielsen fra Liga, som er den danske grossist for Red Hat.
Red Hat applikationsstakken henvender sig til enterprisemarkedets behov. I Danmark forventes således større virksomheder, stat, regioner og kommuner at være oplagte segmenter for de nye muligheder.

End-to-end support
Red Hat applikationsstakken er et open source-alternativ til J2EE og .NET, og er skabt til at køre LAMP eller Java-baserede applikationer. Red Hat applikationsstakken indeholder ‘end-to-end’ support for Red Hat Enterprise Linux, JBOSS Application Server, JBOSS Hibernate og førende open source databaser, inklusive MySQL og PostgreSQL. Red Hat applikationsstakken leveres via en enkel abonnementsmodel, der indeholder software, support, opdateringer og opgraderinger, der alle leveres online via Red Hat Network. Fremtidige Red Hat stakke vil så vidt muligt kombinere open source-teknologier, så de bliver løsninger der er optimeret specifikt til bestemte brancher og behov i markedet.

Enkel abonnementsmodel
Red Hat applikationsstakken er ideel for forhandlere, der ønsker at levere en enkel, integreret løsning, der er nem at bestille i en lavpris-abonnementsmodel uden klientadgangslicenser eller ekstra support- eller vedligeholdelsesudgifter. Red Hat forhandlere og JBOSS partnere vil se, at kombinationen af Red Hat Enterprise Linux og JBOSS middleware-teknologier nu giver deres kunder et stærkere fundament for at realisere de goder, som open source tilbyder. Dertil kommer en økonomisk attraktiv måde at komme i gang med avancerede og service-orienterede arkitekturer. Forhandling af middleware er på verdensplan en forretning, der genererer mia. i omsætning årligt, og det er netop her branchen ser vækstraterne i øjeblikket.

Integreret uddannelse
Uddannelse og certificering er en integreret del af Red Hats produktstrategi, og en lang række af kurser og certificeringer er til rådighed for Red Hats applikationsstak, – ligesom det er tilfældet for alle øvrige Red Hat produkter. Kurser i JBOSS Middleware er tilgængelige både som e-learning, som åbne kurser og det er muligt at bestille specialister til særlige undervisningsforløb. Læs mere om disse muligheder på www.redhat.com.

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Jens Nielsen
Liga
Fælledvej 16, D
DK-2200 København N
Tel +45 3536 9505
Mobil +45 26 20 95 06
Email: jens@liga.dk
Web: http://www.liga.dk