Rejsebranchen: Stadig mange ledige charterrejser

Der er stadig mange ledige charterrejser – og de er billige. Hvis man tager en rejse fra Hamborg gennem et tysk rejsebureau kan der typisk spares en tredjedel af hele billettens pris. Det vælger rigtig mange danskere at gøre – ikke mindst når de danske selskaber begynder at melde udsolgt.

Der er ingen grund til at blive hjemme i år bare fordi charterbureauerne melder udsolgt eller priserne er for høje. I Tyskland har de store tyske rejsebureauer købt stort ind af charterrejser og i tyskland er priskrigen på rejser på sit højeste. Det har danskerne fået øjnene op for: At tage en tysk charterrejse kræver nemlig blot, at man tager bilen til lufthavnen i Hamborg og kan acceptere en tysk-sproget guide, samt at de fleste rejseoplysninger er på tysk.

Tysk priskrig giver lave priser for danskere
”Konkurrencen er betydeligt hårdere på chartermarkedet i Tyskland. Landet har desuden været hårdt ramt af finanskrisen. Det giver nogle bedre vilkår for forbrugerne og dermed også for danskere, som gerne vil billigt på ferie,” siger Kim Jespersen.
Rejserfratyskland har nu hjulpet mange tusinde danskere på ferie via de tyske selskaber og tilbagemeldingerne har været overvældende positive. Den eneste hurdle er, at man skal køre de få kilometer til Hamborg og i øvrigt modtage rejseoplysningerne på tysk. Til gengæld får man en rejse til en utroligt lav pris:Når man køber en rejse gennem et tysk rejsebureau via en dansk formidler, så kan prisen være så lav som 30-40 billigere end en dansk ferierejse.
”Mange af vores kunder forstår det simpelthen ikke. Vi har vænnet os til et helt andet niveau gennem de danske selskaber,” mener Kim Jespersen.

Topprofessionel tysk rejsebranche
”De tyske charterrejser er af mindst ligeså god kvalitet, som de danske. De tyske selskaber er i mange tilfælde mange gange større og mere professionelle end de store danske, og tyskerne er meget glade for at servicere danske turister, ” fortæller Kim Jespersen, der er direktør for firmaet der Rejserfratyskland.dk, der formidler kontakt mellem danskere og tyske rejsebureauer. Han startede sit Rejserfratyskland.dk efter at han selv stod en sommer og ikke kunne komme af sted på en charterrejse med familien gennem et dansk rejseselskab. Han undersøgte markedet og fandt dermed de billige tyske charterrejser.
Når man køber en tysk rejse er man dækket af de tyske rejsegarantibestemmelser, som giver tilnærmelsesvist samme garantier som de danske ordninger. De danske rejseforsikringer dækker i samme omfang, som hvis man rejser med et dansk selskab og sygesikringen har også de samme garantier uanset hvilket lands selskaber man rejser med. Der er således ikke nogen risiko ved at rejse med et tysk selskab.

Se mere på www.rejserfratyskland.dk

For yderligere information kontakt venligst:

RejserFraTyskland.dk
v/Kim Jespersen
Rahbæks Allé 6
6650 Brørup
Tlf nr.: 29 12 34 90*
Cvr-nr.: 26 04 05 31
info@rejserfratyskland.dk