Rejsegilde i hovedstadens største byggevarehus

Den 26. februar afholder BAUHAUS rejsegilde, i det som bliver hovedstadens største byggevarehus. Med hele 14.500 kvadratmeter og en optimal beliggenhed er byggevarehuset sikret en flot start, når dørene åbnes inden sommerferien 2009.

Med hovedstandens største byggevarehuse giver BAUHAUS håndværkere og gør det selv-folk mulighed for at handle lokalt. Det nye BAUHAUS i Ishøj holder nemlig rejsegilde 26. februar klokken 9:00 i Industridalen 7-9 – og lægger op til et brag af en åbning senere på året.
”Det er dejligt, at vi er kommet et skridt videre i processen. Nu skal vi have fejret håndværkerne og det gode samarbejde med entreprenøren. De skal alle have et stort skulderklap for en god projektstyring, for byggeriet er forløbet problemfrit,” roser BAUHAUS’ chef for byggeafdelingen Lars Hjort.

150 nye lokale arbejdspladser
Det nye BAUHAUS i Ishøj skaber samtidig 150 nye, lokale arbejdspladser. Varehuschefen er ansat, og de fleste ledere er ligeledes ansatte. Nu intensiveres jagten på de mange medarbejdere, der skal ansættes inden åbningen.
”Indtil videre er ansættelsesprocessen forløbet godt, og vi har fået overvældende mange ansøgninger. Varehusledelsen er på plads, og efter rejsegildet er vi klar til at rekruttere yderligere medarbejdere. Vi satser stærkt på at finde disse blandt lokalbefolkningen,” siger Lars Hjort og uddyber:
”I det hele taget har det nye varehus fået en varm modtagelse i lokalområdet. Jeg er sikker på, at vi kan betale tilbage ved at bidrage til en positiv erhvervsudvikling. Jeg er meget optimistisk, da vi kommer til at ligge et sted, som mange mennesker kender på forhånd. Eksempelvis bliver vi nabo til ILVA, og det kan være med til at skabe en positiv synergi.”

Mere end 60.000 varer
Når dørene for første gang åbnes til det store varehus, vil hovedstadens gør-det-selv-folk have flere end 60.000 varer at vælge imellem.
”Vi satser på at have et bredt varesortiment med alt til værksted, hus og have. Desuden har vi en af landets største drive-in tømmerhandler, hvor man også kan hente andre tunge varer. På den måde kan kunderne lettere afhente de produkter, som kan være svære bringe hjem,” forklarer Lars Hjort.
Præcist hvornår Københavnere for første gang kan købe ind i det nye byggevarehus, vil Lars Hjort dog ikke løfte sløret for.
”Indtil videre er den præcise åbningsdato en hemmelighed. Men vi garanterer et brag af en åbningsfest,” slutter Lars Hjort.
Se mere på www.bauhaus.dk
Fakta om BAUHAUS Hjørring og rejsegildet:
• Rejsegildet finder sted torsdag den 26. februar på Industrivej 7-9 i Ishøj.
• Varehuset bliver 14.500 kvadratmeter stort med mere end 60.000 varer i sortimentet og vil få 75 medarbejdere.
• Pressen er velkommen til at deltage i rejsegildet

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.600 medarbejdere i Danmark
• 15 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring, Hillerød. Varehuset i Ishøj bliver det 16’ende i Danmark.

Yderligere oplysninger
Pressekoordinator Grethe Juhl, BAUHAUS, tlf. 87 45 05 06 eller e-mail gju@bauhaus.dk