Rekrutteringskonsulent

– til in-house, udfordrende rekrutteringsopgaver.

Som rekrutteringskonsulent vil din rolle være dels at arbejde med opgaver relateret til I-Consults nuværende kunder ved at assistere Seniorkonsulenterne – og dels at arbejde selvstændigt med nye kundeopgaver.

Udfordringerne
Du vil få ansvar for løsning af specifikke rekrutteringsopgaver inden for alle vore kompetenceområder – bl.a. IT-opgaver. Vi arbejder med fokus på kvalitet, etik og moral og derved skaber vi succes og langvarige kunde- og kandidatrelationer.

Opgaverne du skal arbejde med er hos nuværende kunder, men også nye kunder som vores salgsansvarlige har skabt en kontakt til. Det kan derfor forekomme, at du skal ud og præsentere I-Consult og vores ydelser hos en kunde, som i første omgang har vist interesse for et muligt samarbejde.

Du vil komme til at arbejde med alle elementer i rekrutteringsprocessen – fra udarbejdelse af stillingsbeskrivelser til præsentation af spidskandidater hos virksomheden. Du vil i processen arbejde både selvstændigt og sparre med de andre konsulenter i huset. Dertil vil den interne koordinator være behjælpelig med nogle af de administrative procedurer og processer.

Hovedopgaverne vil være:
• Udarbejdelse af stillings- og kandidatprofiler
• Gennemførelse af interviews -/ test
• Præsentation af kandidater hos kunder

Din profil
Vi forventer du har flere års erfaring fra en lignede stilling i en rekrutteringsvirksomhed – alternativt erfaring fra en personaleafdeling i en større virksomhed.

Ansøgningsfrist: Fredag den 10. marts 2006