Robot-støvsugning på nyt teknologisk niveau

Fremtidens robot-støvsuger er på vej til de danske hjem. Teknologien er modnet hastigt de seneste år og robot-alternativet til den kedelige pligt er nu både meget effektivt og af høj kvalitet. Importøren forventer at hovedparten af alle nye støvsugere om to til tre år vil være robotter.

Kraftig sugeevne, intelligent navigation og smart børste, der løsner fastgroet støv, er nogle af de ting, som gør Iclebo til en unik robot-støvsuger. Det udskiftelige batteri leverer hele 30/70W ved et meget lavt støjniveau på kun 60 dB. Den enkle støvboks, der kan indeholde 0,6 liter støv, tømmes med et enkelt klik, og hele tre filtre sikrer dig et støvfrit hjem.

Kommer altid frem – når du vil
Den kommer frem, hvor selv den mest atletiske rengøringskone må give tabt. Den har fuldstændigt styr på, hvor den har været og hvor i huset, den er, og den kan arbejde, når den ikke forstyrrer nogen. Iclebo er en ny robotstøvsuger, der er fyldt med gennemtestet og sikker elektronik, samt driftsikre kugle-lejer i alle vitale dele. Elektronikken styrer den hurtigt og effektivt gennem husets rum. Den kan programmeres til at køre sine rutinemæssige ture, når det passer ejeren bedst. Det kan ske via en fjernbetjening, som også kan styre iclebo direkte, hvis der skulle opstå et akut behov for støvsugning. Det betyder, at iclebo kan fungere som husets eneste daglige støvsuger. Dog ikke til sofaens hynder eller til trappen, men til gengæld klarer den snildt bagagerummet i bilen.

Programmerbar støvsugning
Programmeringen kan også tage højde for særlige behov. Eksempelvis kan det være en fordel at støvsuge langs kanter oftere end midten af et rum, eller man kan vælge om iclebo skal køre i cirkler, zigzag eller i et tilfældigt mønster.
For hurtigt vedligehold er iclebo forsynet med et ét-klik-system til fjernelse af støvboks og batteri. Det miljørigtige og effektive batteri holder Iclebo kørende i op til to timer og opladningen varer blot to timer.
Selve rengøringen foregår ved en effektiv kombination af lyddæmpet støvsugning og en børste, der frigør snavs, dybt i tæppeluven, fugen og trægulvssamlinger og pga. dens meget kraftige sugeevne undgås den støv ophvirvling, som kendetegner de andre robotter på markedet. Fordi Iclebo kun er 10 cm høj, kan den komme ind under selv meget lave møbler.

Bliver en del af familien
”Efter få dage får man samme forhold til den, som opvaskemaskinen, hvor man jo nødigt finder den gamle opvaskebørste frem, og man kan slet ikke forstå, at støvsugning tidligere skulle være så besværlig. Den bliver en del af familien, og mange giver den ligefrem et navn – ligesom et kæledyr,” fortæller importøren af iclebo, Heikki Christoffersen fra virksomheden Omtech Electro A/S.

Iclebo er en meget kompakt maskine, der kræver minimalt vedligehold og vejer under fire kilo. Sikkerheden er i top takket være en række infrarøde sensorer, der sikrer at iclebo ikke kører ud over trapper, og den stopper øjeblikkeligt, hvis den bliver løftet op.
Find forhandler og se mere om iclebo på www.omtech.dk

For yderligere information kontakt venligst:

Heikki Christoffersen
+45 21 71 09 00
+45 46 42 02 04
info@omtech.dk
OmTech Electro A/S
Darup Mosevej 3
4000 Roskilde

www.omtech.dk