Søgemaskiner i alle lande i verden

Searchenginesindex.com er et nyt website, der præsenterer de mest indflydelsesrige og mest interessante søgemaskiner i alle lande i verden. Det nye site, skal gøre det enkelt at finde nye måder at navigere gennem Internettet på.
Vi kender Google, Bing og Yahoo, men der er tusinder andre. www.searchenginesindex.com er det mest omfattende arkiv over søgemaskiner fra alle lande i verden. Det er netop gået i luften på otte sprog, men flere kommer snart til, lover journalist Hans Henrik Lichtenberg, der har stået for indsamling og research af de mange søgemaskiner og webkataloger.
”Jeg opdagede, at der var et behov for dette site, da jeg for nogle år siden søgte efter aviser i alle lande til www.newspaperindex.com. De lister over søgemaskiner, jeg kunne finde, var enten ikke komplette eller de var ikke opdaterede. Det vil jeg gerne gøre anderledes, blandt andet ved at opdatere løbende og holde brugerne opdateret, når der sker noget nyt,” siger journalist Hans Henrik Lichtenberg, der er ved at lægge sidste hånd på sitet.

De strenge krav til søgemaskinerne betyder, at der fra hvert af de 220 lande verden over som regel kun bliver præsenteret 10 til 30 søgemaskiner og webkataloger.
”Det for eksempel interessant, at de helt små lande i Afrika faktisk ikke selv har søgemaskiner med unik søgeteknologi. I stedet er der større panafrikanske søgemaskiner og vestlige søgemaskiner har versioner, der dækker landenes behov.”

Searchenginesindex.com har gjort meget for at finde på de brede søgemaskiner og de mere specielle. Der er eksempelvis fokus på at have de helt små sprog repræsenteret side om side med den lokale version af eksempelvis Google.
www.searchenginesindex.com forventes at blive benyttet af studerende, researchere og ikke mindst til SEO af personer og virksomheder der vil sikre sig, at deres services kan findes på de mest benyttede søgemaskiner verden over.

Det er gratis at benytte www.searchenginesindex.com, der finansieres af diskrete annoncer.
www.searchenginesindex.com
Pressekontakt
Hans Henrik Lichtenberg
21777921