Send din faktura online med Easy Invoice

Nu er det muligt at sende fakturaer online med Scandicards Easy Invoice. Det giver en række fordele for virksomheder og privatpersoner, der arbejder lokalt og ikke mindst internationalt. Easy Invoice kombinerer nemlig de bedste features fra services som Paypal med det unikke betalingskort Maestro debitkortet Scandicard.

Easy Invoice er den nemmeste måde at fakturere og hæve penge på nogensinde. Konceptet består af en samlet pakke, som inkluderer en statsgaranteret konto i en førende canadisk bank, et online system til håndtering af fakturaer samt det kendte Scandicard, som kan benyttes til at hæve penge i flere end 800.000 pengeautomater over hele jorden.

Ny løsning til globale virksomheder
Det nye i Easy Invoice er at disse tre elementer er samlet i en gennemskuelig løsning, som hurtigt, sikkert og helt anonymt giver dig frihed til at foretage transaktioner globalt. Det er en stor fordel hvis man driver en onlinebutik, har indtægter fra udlandet eller ønsker at lade sin virksomhed betale skat i et andet land, end der hvor man aktuelt opholder sig.
Løsningen Easy Invoice, med både konto i Canada og Scandicard kan nu oprettes for 249 euro, uanset hvilken finansiel baggrund man har, og hvor ens virksomhed residerer og handler. Easy Invoice appellerer dermed til en ny generation af globaliserede forretningsfolk og private, der ønsker virkelig frihed til finansiel aktivitet.

Nem fakturering
Når du med Easy Invoice ønsker at fakturere en vare eller en tjenesteydelse logger du blot på din Easy Invoice konto på Internettet, indtaster din kundes data, email og beløb. Tryk send og din kunde modtager din faktura få sekunder senere, og vedkommende kan nu vælge at betale enten med kreditkort eller bankoverførsel. Det er også muligt at sætte systemet til at sende fakturaer til bestemte kunder med faste mellemrum til for eksempel betaling af diverse abonnementer.

Sikker overførsel og nem udbetaling
Når kunden betaler din faktura sker det med 128 bit SSL kryptering, som det kendes fra moderne netbanker. Betalingen vil kunne ses på din canadiske konto kort tid betalingen er gennemført, og du kan nu hæve via dit Scandicard i butikker og pengeautomater over hele verden. Det er muligt at hæve op til 3.500 USD om dagen. Din bankkonto er forsikret til op mod 100.000 CDN, og dit Scandicard er anonymt. Se mere på http://scandicard.com/invoice_introduction.asp og prøv en uforpligtende demonstration af dit nye faktureringssystem!
Scandi Card Solutions
For yderligere information kontakt venligst

Scandi Card Solutions INC.
Suite 105, Silverside Road 3511, ,
New Castle Country,
Wilmington USA 19810
Telefon: Tel: +44 207 6124 334,
Fax: +44 207 182 6755
info@scandicard.com