Seniorkonsulent

– til salg og løsning af rekrutteringsopgaver.

Til vores kompetente team af både eksterne og interne konsulenter, søges en Seniorkonsulent der med sin brede erfaring inden for Human Resource- og rekrutteringsbranchen, kan udbygge I-Consults kundegruppe. Udfordringerne
Du kommer i denne rolle til at arbejde med opsøgende salg og kundekontakt. Du skal rådgive kunder om rekruttering og gennemføre re¬krut-teringsopgaver af ledere og specialister inden for vores kompetenceområder. Du er vant til at arbejde med hele processen – fra salg, udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og kravsprofiler, gennemførelse af udvælgelsesprocessen – til præsentation af spidskandidater hos kunden. Undervejs i hele processen yder du kunden professionel rådgivning og indsigtsfuld sparring. Hele rekrutteringsprocessen gennemføres i tæt samarbejde med vores kompetente konsulent- og administrationsteam.

Din succes skabes af at du er en dygtig sælger – der formår at få et salg igennem og dernæst med dine erfaringer og kompetencer inden for rekruttering kan følge opgaven til døren.

Hovedopgaverne vil være:
• Opsøgende salg
• Kundebesøg
• Rekruttering

Din profil
Vi forventer du har flere års erfaring med rekruttering – i kombination af salg og rådgivning. Du har store evner som relationssælger og erfaring med hele processen fra første kundekontakt til ansættelse af kandidat.

Ansøgningsfrist: Fredag den 10. marts 2006