SIP-telefon med XML-browser til erhvervslivet

SIP phoneAastra har udvidet sin 5i-serie af SIP-telefoner med den nye single line 51i-telefon – og kompletterer hermed sit omfattende udbud af traditionelle og trådløse VoIP-telefoner til erhvervslivet. 51i, der har integreret XML-browser, er beregnet til let brug i små og mellemstore virksomheder og i større virksomheder til områder som lobbyen, fællesarealer eller i miljøer med blot en enkelt bruger.

Aastras 51i er udstyret med XML-kapabilitet, der giver adgang til avancerede services og applikationer. Med forbindelse til Internettet eller et intranet kan man fra telefonens LCD-display få direkte adgang til eksempelvis RSS-feeds og tjenester fra virksomhedens intranet. XML-browseren på 51i giver med sin åbne standard ubegrænsede muligheder for at afvikle individuelle menuer og specifikke arbejdsgange.


XML-browseren tillader eksempelvis, at der vises realtime valuta- og aktiekurser på telefonens display.
”Alle steder, hvor overblik over et sæt opdaterede nøgleinformationer er vigtige for virksomheden, kan telefonens XML-browser være en hjælp. I USA har vi eksempelvis installeret en løsning for en institution, der overvåger jordskælv. Hvis der sker et jorskælv, bliver et nødberedskab sat i værk via XML-telefonerne, der viser de vigtigste oplysninger om situationen – heriblandt telefonnumre til beredskabet, som brugerne kan klikke på direkte fra deres 51i,” siger Carsten Husted fra Aastra Telecom Denmark.

Enkelhed og effektivitet
Alle de SIP baserede telefoner i 5i-serien integrerer fuldstændigt med de førende VoIP-serverplatforme, herunder naturligvis Aastras egne systemer. Lige som Aastras øvrige SIP-telefoner har 51i endvidere integreret en række forskellige features, der øger effektiviteten i hverdagen – såsom de avancerede muligheder for håndtering af opkald. Hertil kommer det enkle design, der er udviklet med et skarpt blik for funktionaliteten og i 51i-udgaven fremstår elegant og strømlinet. 51i er en professionel telefon, der er beregnet til mange timers daglig tale. Med den fuldt dobbeltsidige mikrofon leverer 51i en fremragende klarhed i stemmeformidlingen, og med sine smarte features kombinerer telefonen en høj kvalitet med et realistisk prisleje.

Tilgængelig kvalitet
”Med lanceringen af 51i forsøger vi at dække vores partneres og kunders behov for en omkostningseffektiv IP-telefon, der prismæssigt er til at gå til. 5i-serien har vist sig at være særdeles populær – en tysk forsikringsvirksomhed har eksempelvis valgt 12.000 SIP-telefoner i denne serie. Den seneste udvidelse af 5i-serien demonstrerer vores kontinuerlige bestræbelse på at tilbyde det bedste udvalg af VoIP-løsninger af høj kvalitet til erhvervslivet,” siger Carsten Husted fra Aastra Telecom Denmark.
Alle Aastras løsninger baserer sig på åbne standarder.