Skræddersy rejsen på sterling.dk

Med Sterling Events online service kan alle rejsens billetter bestilles, bilen kan lejes, og hotellet bookes. Hele rejsens indhold arrangeres således inden afgang.

Planlæg hele rejsen med Sterling. Nu er det muligt at bestille flybilletten sammen med koncertbilletter, hotel og leje af bil på destinationen via www.sterling.dk. Det er resultatet af et omfattende samarbejde mellem eksterne udbydere af rejserelaterede produkter og Sterling.

”Sterling Events er et tilbud, der supplerer vores kerneprodukter: flybilletter, hotelophold og billeje. De nye muligheder vil gøre det enklere for vores kunder at planlægge rejser, hvad enten det drejer sig om ferier eller forretningsrejser,” siger Sterlings kommercielle direktør Michael T. Hansen.

Sterling Events tilbyder via et samarbejde med Holiday Hotels/Autos rejsende mulighed for på Sterlings hjemmeside at købe billetter til koncerter, musicals, sportsbegivenheder og sightseeing både på Sterling destinationer og andre destinationer over hele Skandinavien.

”I vores branche er det nødvendigt at tjene penge på mere end flybilletter, derfor kan man også være sikker på, at vi sælger vores rejserelaterede produkter til konkurrencedygtige priser,” siger Michael T. Hansen og tilføjer:
”I fremtiden vil man se andre lignende tiltag fra Sterling, og vi vil koble flere eksterne partnere på, så udbuddet af kulturelle begivenheder på destinationerne bliver så bredt som muligt.”

Pressekontakt

CEO Almar Örn Hilmarsson
Sterling Airlines A/S
+45 60 29 39 49

###

Sterling er Europas fjerdestørste lavprisselskab og størst i Skandinavien med både rute- og charterflyvninger. Sterling har flere end 80 ruter i Europa og flyver fra København, Billund, Aalborg, Oslo, Gøteborg og Stockholm. Selskabet opererer med 25 fly af typen Boeing 737-800, -700 og -500. Sterling har hovedkontor i København og er en del af Northern Travel Holding. Både i 2005 og 2006 blev Sterling af forbrugerne valgt til Bedste lavprisflyselskab på Danish Travel Award og modtog i marts 2007 e-handelsprisen.