Softwareingeniør til mobile løsninger

Søger du en ledende rolle i en global IT-virksomhed?

Freescale Semiconductor – en international IT-Virksomhed
Freescale Semiconductor er en global IT-virksomhed med flere end 22.000 ansatte i mere end 30 lande. Freescale Semiconductors leverer IT-løsninger til automatisering, industri og netværksbranchen. Den danske afdeling i Nibe har ansvaret for connectivity reference designs og integration til Freescales mobile og multimedie platforme.
Wireless connectivity solutions og platform-integration foregår i nært samarbejde med kolleger i resten af Europa, USA og Fjernøsten.
Se mere på: www.freescale.com

Softwareingeniør til ledende stilling
Til en nyoprettet stilling søges en softwareingeniør til udviklingsopgaver i forbindelse med integration af trådløs teknologi i mobiltelefon-platforme. Det gælder eksempelvis Bluetooth, WLAN, AGPS, DVB-H og UWB.
Softwareingeniøren skal arbejde overordnet med opgaverne og være den teknisk ledende person for et mindre team i projekterne.
Softwareingeniøren bliver ansvarlig for at evaluere trådløse teknologier og deres anvendelsesmuligheder i Freescales mobiltelefon-platforme – herunder at lave tekniske anbefalinger til forretningsansvarlige for indkøb af trådløs teknologi.
I forbindelse med kundeløsninger skal Softwareingeniøren kunne foreslå virksomhedens kunder forretningsvisionære løsninger på både teknologi, design og systemintegration.

Din profil
Du har praktisk erhvervserfaring med softwareudvikling, måske som civilingeniør, teknikumingeniør eller lignende, kombineret med god forståelse for trådløs teknologi.
Du er systemtænker og arkitekt, god til at netværke og har personligt drive.
Det er vigtigt, at du kan arbejde målrettet og holde fokus på igangværende opgaver samtidig med igangsætning af nye opgaver. Dit fokus skal ikke ligge på programmeringsarbejde, men på design og arkitektur i udviklingsarbejdet.
Du skal også være god til at udvikle ideer og løsninger på alle niveauer og forstå, at afdelingens succes også måles ved, at brugerne betragter nye løsninger som en hjælp i deres hverdag. Det kræver fokus og overblik samt evnen til at kunne uddelegere opgaver til andre.
Engelsk på solidt forhandlingsniveau er påkrævet.

Freescale Semiconductor Danmark tilbyder:
Alle muligheder for at arbejde med de mest spændende aspekter af de seneste, trådløse teknologier. Som Softwareingeniør kan man i Freescale gøre karriere inden for både den tekniske disciplin og den ledelsesmæssige disciplin. Inden for det tekniske område vil en softwareingeniør kunne blive ”Technical Lead” for et lokalt eller internationalt team. Inden for den ledelsesmæssige disciplin kan man blive Program Manager eller funktionschef for en Team.
Der planlægges karrieremål via Freescales Performance Management System.
Desuden tilbydes en lønpakke bestående af sundhedssikring m.v. kombineret med pension, fri mobiltelefon til rådighed, hjemme-pc-ordning/hjemmearbejdsplads med ADSL og fitnessordning. Freescale Semiconductor tilbyder aktier som led i bonusordning.