Sound, Power og Design

Højttalerserierne TS og GT fra Blaupunkt til biler sprænger alle rammer. Under sloganet Sound, Power og Design bliver alle traditionelle specifikationer udfordret. Begge serier, TS og GT, er udviklet til bilister, som ønsker at udskifte deres standardudstyr med uovertruffen lydkvalitet og design i særklasse.

Det gennemsigtige design i TS-serien er kræs for bil- og lydentusiaster, der vil have det hele på en gang. Højttalernes voldsomme og præcise performance forstærkes visuelt af det transparente look. Det er muligt at indbygge lys bag disse ultra-cool højttalere og dermed opnå bemærkelsesværdige effekter i bilens kabine.
-Men de gennemsigtige, let marineblå højttalermembraner fra TS-serien er ikke kun blikfang. Bag den gennemsigtige ramme gemmer der sig en helt nyudviklet højttalerserie med en vifte af gennemtænkte detaljer. Højttalerkernen er eksempelvis fuldstændigt indkapslet i polycarbonat og
rammen om højttaleren, ligeledes udformet i polycarbonat, bevæger sig ikke med lyden som en stålramme gør under pres. Det betyder, at risikoen for forstyrrende interferens mindskes til et minimum. –Også når der skrues op, og anlægget udfordres af chaufføren.

Takket være seriens omfang med 13 enheder i alt, fra to- og trevejsenheder og subwoofer til diskant-satteliter, vil det være muligt at integrere et perfekt optimeret sæt i næsten enhver bil.  –En specialløsning til lyd- og bil-fans, der giver standardudstyret rygende baghjul.

TS-serien løser også det gamle problem, som traditionelle stålhøjttalere har haft i biler: Fugt og dertil hørende rust. Den næsten komplette opbygning i letvægts polycarbonat og plast sikrer en vejr, miljø og slidbestandig højttaler, der kan levere kraft og præcision i mange, mange år. De få stålelementer i højttalerserien er varmebehandlet for at garantere ekstra udholdenhed og lang levetid.

Skulle TS-seriens vilde design imidlertid være for udfordrende vil GT-kollektionen være et rigtig godt alternativ. GT-serien er ligeså omfangsrig som TS, men designet er langt mere klassisk med en elegant stålgrå farve, som sørger for, at den har et nutidigt look.

TS- og GT-serierne har hver en forstærkerserie tilknyttet, TSA og GTA med hver 4 forskellige forstærkere i sortimentet. Begge serier er i råt design. De mange indstillingsmuligheder, forstærkerne har, er din garanti for en særdeles fyldig og klar volumen. Forstærkerne er bygget til at udnytte dit anlæg og dine højttaler til det maksimale. Eksempelvis kan GTA 5350 byde på 5 udgangskanaler med styrke på op til 320 W! Alle forstærkerne har variabelt low- og highpassfilter, og flere af dem har bassboost, som er et must, hvis dit højttaleranlæg har subwoofer. Med TSA eller GTA vil du aldrig mangle power i dit mobile HI-FI anlæg.

Klik ind på www.blaupunkt.dk og se mere Blaupunkts højttalerserier.

For yderligere information kontakt venligst
Trade Marketing Manager Nordic Klaudija Pavlic
Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
DK-2750 Ballerup
Phone: +45 44 89 89 89
Direct: +45 44 89 83 78
Mobile: +45 24 47 89 07
Klaudija.pavlic@dk.bosch.com