Billig rejse: Spar 1/3 – tag en tysk charterrejse

Der er mange penge at spare ved at tagecharterrejsen fra Hamborg Tyskland. Det har rigtig mange danskere fundet ud af de seneste år – og særligt børnefamilierne bruger tyske rejser som en måde at få råd til at komme af sted trods krise og arbejdsløshed. Sidste år rejste 90.000 danskere på ferie på den måde og antallet stiger eksplosivt hvert år.

Hamborg Lufthavn

De danske rejsebureauer melder snart udsolgt på mange af de populære destinationer. Det betyder dog ikke, at man skal blive hjemme i år. I Tyskland har de store tyske rejsebureauer nemlig købt stort ind af charterrejser til de samme destinationer. Det er blevet den økonomiske løsning for mange danske familier: At tage en tysk charterrejse er nemlig meget billigere, og det kræver blot, at man tager bilen til lufthavnen i Hamborg og kan acceptere en tysk-sproget guide, samt at de fleste rejseoplysninger er på tysk.

Høj tysk kvalitet
”De tyske charterrejser er af mindst ligeså god kvalitet, som de danske. De tyske selskaber er i mange tilfælde meget større og mere professionelle end de store danske, og tyskerne er meget glade for at servicere danske turister, ” fortæller Kim Jespersen, der er direktør for firmaet der Rejserfratyskland.dk, der formidler kontakt mellem danskere og tyske rejsebureauer. Han startede sit Rejserfratyskland.dk efter at han selv stod en sommer og ikke kunne komme af sted på en charterrejse med familien gennem et dansk rejseselskab. Han undersøgte markedet og fandt de billige tyske charterrejser.


Hård konkurrence giver gode vilkår for forbrugerne

”Konkurrencen er betydeligt hårdere på chartermarkedet i Tyskland. Landet har desuden været hårdt ramt af finanskrisen. Det giver nogle bedre vilkår for forbrugerne og dermed også for danskere, som gerne vil billigt på ferie,” siger Kim Jespersen.
Rejserfratyskland har nu hjulpet mange tusinde danskere på ferie via de tyske selskaber og tilbagemeldingerne har været overvældende positive. Den eneste hurdle er, at man skal køre de få kilometer til Hamborg og i øvrigt modtage rejseoplysningerne på tysk. Til gengæld får man en rejse til en utroligt lav pris:

Overraskende billigt

Når man køber en rejse gennem et tysk rejsebureau via en dansk formidler, så kan prisen være så lav som 30-40 billigere end en dansk ferierejse.
”Mange af vores kunder forstår det simpelthen ikke. Vi har vænnet os til et helt andet niveau gennem de danske selskaber,” mener Kim Jespersen. Han præsenterer her en række af de dagsaktuelle tilbud:

Eksempel 1:
Hotel Cherry (3-stjernet, v/Bodrum, Tyrkiet)
2 voksne og 2 børn, 7 dage, Afrejse fra Hamburg den 27/6, fra kr. 9.695,-

Eksempel 2:
Hotel Doris Aytur (3-stjernet, v/Alanya, Tyrkiet)
2 voksne og 2 børn, 7 dage, Halvpension, Afrejse fra Hamburg den 7/7, fra kr. 11.495,-

Eksempel 3:
Hotel Es Corso (2-stjernet, Mallorca)
2 voksne og 2 børn, 7 dage, All Inclusive, Afrejse fra Hamburg den 5/7, fra kr. 13.895,-

Eksempel 4:
Paloma Garden (3-stjernet, Kreta)
2 voksne og 2 børn, 7 dage, Halvpension, Afrejse fra Hamburg den 13/7, fra kr. 14.895,-

God forbrugerbeskyttelse ved tyske rejser
Når man køber en tysk rejse er man dækket af de tyske rejsegarantibestemmelser, som giver tilnærmelsesvist samme garantier som de danske ordninger. De danske rejseforsikringer dækker i samme omfang, som hvis man rejser med et dansk selskab og sygesikringen har også de samme garantier uanset hvilket lands selskaber man rejser med. Der er således ikke nogen risiko ved at rejse med et tysk selskab.
Se mere på www.rejserfratyskland.dk

For yderligere information kontakt venligst:

RejserFraTyskland.dk
v/Kim Jespersen
Rahbæks Allé 6
6650 Brørup
Tlf nr.: 29 12 34 90*
Cvr-nr.: 26 04 05 31
info@rejserfratyskland.dk