Tapeterne ruller i BAUHAUS

Der er gang i danskernes trang til at indrette sig personligt. Det viser sig i høj grad ved at salget af specielle tapeter netop nu går meget stærkt. En trend, der for alvor slår igennem lige nu, er at folk vælger et markant pang-tapet til en enkeltstående væg og bruger tapetet som et kunstværk.

Tapeterne bliver mere og mere et kunstnerisk produkt, som folk bruger til at udtrykke sig med – på linje med billeder og kunst på væggene. Det skyldes både, at der er kommet mere fokus på stilfuldt gør-det-selv indretning af hjemmene og i høj grad også, at der er kommet et bredt sortiment af specialtapeter på markedet til fornuftige priser. Desuden er flere kunstnere begyndt at arbejde med tapetet som udtryksmiddel. Eksempelvis har den danske billedkunstner Martin Bigum netop lanceret en tapetserie.

Folk slår sig løs med tapeterne
Indkøbsassistent i BAUHAUS’ afdeling i Tilst, hvor der er op mod 70 tapeter at vælge imellem, siger:
”Folk tapetserer nu på en anden måde, end man gjorde tidligere. I BAUHAUS sælger vi naturligvis stadig de traditionelle væv, savsmulds- og skumtapeter, men de tapeter fungerer som regel blot som underlægning for maling. Der hvor folk for virkelig slår sig løs er med de specielle tapeter med retro-mønstre, store cirkler og blomster. De tapeter er ikke nogen, der bruges i hele huset eller i hele rum men snarere som kunstværker på enkelte vægge eller blot enkelte baner. ”

Ny trend: tapet på flytbar plade
En anden trend, der er oppe i tiden netop nu, er, at man i stedet for at tapetsere direkte på væggen tapetserer på en stor mdf-plade, som derefter hænges op. På den måde kan man nemt flytte sit yndlingstapet rundt i boligen eller skifte rundt mellem sine tapetplader som var de store malerier.
Udover de 70 lagerførte tapeter kan BAUHAUS bestille et væld af specialtapeter hjem efter forespørgsel, og det vælger flere og flere at gøre. Få mere inspiration til tapetsering i dit lokale BAUHAUS byggevarehus.

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.300 medarbejdere i Danmark
• 14 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring. To varehuse under opførelse i Hillerød og Ishøj.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506