To brutale knivdrab

Østjylland var i weekenden rammen om to brutale knivmord. Ved et grundlovsforhør i går blev to libanesiske mænd på 21 år og 24 år sigtet for mordet på deres 21-årige landsmand Wassim Mohamad Abdulkarim. Han blev dræbt i en lejlighed i Brabrand fredag aften. Dødsårsagen er knivstik flere steder på kroppen, og den dræbte havde desuden mærker efter voldsomme slag.
Anklageren krævede ved grundlovsforhøret i går eftermiddags, at den dræbte skulle obduceres på trods af familiens protester.
Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen. Samme aften som mordet i Brabrand blev en 36-årig mand stukket gentagne gange i maven af sin 38-årige kæreste. Den 36-årige mand døde senere på aftenen af sine kvæstelser.

Drabssigtet kvinde

Den drabssigtede kvinde blev lørdag fremstillet i et grundlovsforhør i Randers og fængslet for fire uger. Hun forklarede, at hun med sin kæreste under et drikkegilde var kommet op at skændes. Manden skulle være blevet voldelig og have slået hende flere gange. Ifølge kvindens forklaring, stak hun manden i selvforsvar, og han flygtede hårdt såret ud på gaden og nåede sine forældres hjem, der ligger 80 meter væk.
Den 36-årige mand døde, mens den 38-årige kvinde blev afhørt.