Tre konsulenter til Elbek & Vejrup

Tre konsulenter søges
I samarbejde med nye og eksisterende kunder skal de nye konsulenter udvikle kundernes forretning ved at bygge bro mellem forretningsmæssige strategier og it-indsatser. Fokusområder vil være inden for projekt- og ressourcestyringsløsninger til den offentlige og den private sektor.
Virksomhedskonsulenterne skal i forbindelse med den enkelte implementering og igangsætning beskæftige sig med flere dele af løsningen, herunder bl.a. ressource-styring, foranalyse, estimering og design. Konsulenterne får også ansvaret for at implementere og igangsætte Elbek & Vejrups Navision-løsninger hos kunder.
Som Microsoft partner der det vigtigt at konsulenten tager aktiv del i udviklingen og udnyttelsen af MS øvrige løsninger. Arbejdsopgaverne skal gennemføres hos virksomhedens kunder, der befinder sig delvist i Jylland/Fyn og på Sjælland. Derfor må rejseaktivitet påregnes.

Din profil
Det forventes, at de tre nye konsulenter har en længerevarende uddannelse inden for økonomi/regnskab eller tilsvarende opnået gennem praktisk erhvervsarbejde som ekstern konsulent. – Alternativt nogle års erfaring fra en ledende rolle i en IT/økonomifunktion.
De ideelle kandidater er servicemindede, udadvendte, besidder gode kommunikationsevner samt har et kendskab til branchen og Navision.

Elbek & Vejrup tilbyder
Hos Elbek & Vejrup tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke bestående af blandt andet pensionsordning, fri mobiltelefon, frokostordning, bærbar pc med ADSL. Der tilbydes medarbejderaktier efter et års ansættelser. For at understøtte den faglige og personlige udvikling af medarbejderne benytter Elbek & Vejrup personlige udviklingskontrakter, der inkluderer efteruddannelse og kurser efter behov.
Desuden har Elbek & Vejrup aftale med et Fittnesscenter i Århus, massageordning, mange forskellige arrangementer, f.eks. fælles skitur, weekend familieture til Legoland, feriecentre m.v.