Verdens stærkeste stang til bad og forhæng

Erica er verdens stærkeste serieproducerede forhængsstang. Erica har drejeligt kugleled, som betyderm at ophænget er meget fleksibelt. Stangen kan derfor sættes op selv på steder, hvor arkitekten har haft en blind vinkel. –Og som den eneste i verden kan den opsættes på på selv meget skrå vægge.

Forestil dig: To skruer og du har sat forhæng til din nye bruseniche eller du har lavet et smart forhæng til tøjstangen i soveværelset. Med Erica 2000 er det muligt. Ovenikøbet får du den stærkeste forhængsstang på markedet med mange muligheder.
Et fast tag eller en høj fætter er ikke længere nok til at rive forhængsstangen ned. Selv børn kan hænge sig stangen, den kan nemlig uden problemer klare et tryk på 60 kilo. –Vel at mærke uden loftsstøtte, den er udelukkende båret af den simple men bomstærke vægmontering.

“Vi har set, at der er efterspørgsel efter solidt materiale af denne type. Typisk er forhængsstænger meget flagrende ikke særligt solide. Det hænger bestemt ikke godt sammen med tidens krav om at badeværelser skal være rustikke og luxeriøse oaser i en travl hverdag,” siger Kim Van P., der importerer og distribuerer Erica 2000 og det tilhørende udstyr.

Men en ting er holdbarheden, en anden den lette montering.

“En installatør fortalte mig at der med Erica2000 var en tidsmæssig besparelse for montage på en boligblok med 8 opgange der modsvarede en hel uges svendeløn!,”fortæller Kim Van P.
Desuden kan det smarte drejeled styre stangen 120 grader rundt lokalet, så selv rum med meget skæve vægge kan gøre brug af Erica 2000s styrke. Montering af stangen på det drejelige led gøres helt uden brug af værktøj.

Naturligvis leveres Erica 2000 med gardinringe og en tilhørende trækstang.

For yderligere informationer kontakt venligst.

Importør: Kim Van P
Handelsfirmaet Van der P. ApS,
Tlf. 4344 5882,
e-mail: vanderp@vanderp.dk
Eller se mere på www.vanderp.dk