Virksomhedsprofil – CapaSystems

Om CapaSystems A/S – dansk software i international klasse
CapaSystems er et dansk privatejet softwarehus. Vi har gennem adskillige år specialiseret os i distributionssoftware til mellemstore og store virksomheder. I øjeblikket er vi ca. 25 ansatte fordelt på kontorer i Jylland og på Sjælland. Alt software er udviklet af os selv og vores udviklingsafdeling deltager aktivt i support- og konsulentopgaver ude hos vores kunder.

Vi befinder os i et konkurrencetungt marked, men kan takket være dygtige medarbejdere og patenterede løsninger tilbyde både markedets bedste priser, gennemtestet software med løbende opdateringer og support, der sikrer en problemfri installation og udvikling. De gode resultater dokumenterer vi gennem tilfredse kunder, et flot regnskab og løbende udvikling af vores forretning og produkter.

Vi omsatte i seneste finansår, der sluttede 30/6-2002, for 18,5 mio. kr.

Produkterne – Rationalisering med garanti
Distributionssoftware dækker over en række tekniske løsninger for virksomheder med kompleks IT-struktur, mange brugere eller med et stort behov for sikkerhed og kontrol over hard- og software. Hos CapaSystems udvikler, leverer og supporterer vi IT-løsninger og serviceydelser indenfor Desktop Management, Inventory Management og Software Distribution.

Desktop management – Central IT-drift, der skaber resultater
Desktop Management dækker over hele viften af softwareløsninger, der sætter brugerne i stand til at supportere, rapportere og installere software over store netværk.
CapaSystems desktop management løsning dækker hele netværket. Både arbejdsstationer, servere, håndholdte enheder og servere kan via desktop management styres centralt med store besparelser til følge.

Inventory management – Overblik over netværket
Inventory management betyder informationsindsamling og behandling af data om netværkets hardware og software. Man kan eksempelvis hurtigt danne sig overblik over hvilke processorer de enkelte computere har, hvor meget ram og på den måde sikre at netværket er parat til eksempelvis et nyt styresystem. Inventory Management er således et ideelt værktøj til at planlægge IT-investeringer med
Inventory Management indeholder også moduler til licensstyring. Man kan nemt og overskueligt holde øje med hvor mange licenser til software, der er i brug på netværket, og på den måde kun betale for software, man reelt benytter.

Softwaredistribution – Gør installation til en leg
Softwaredistribution er installering over netværk. Med CapaSystems Installer løsning er det ikke vanskeligt at opdatere flere tusinde computere med hotfixes, patches og nye programmer. Det sker med få klik og hele processen løber automatisk gennem netværket. Softwaredistribution er din garanti for konstant opdaterede computere og din sikkerhed for at hele netværkets sikkerhed er i top.
Desuden er softwaredistribution en besparende løsning, fordi det ikke længere er nødvendigt at besøge de enkelte computere rent fysisk. Nu tager det ikke længere tid at opdatere 100 pc´ere end at opdatere én enkelt.
Software distribution fra CapaSystems har tillige en række avancerede features, der blandt andet gør det muligt at ”udrulle” nye operativsystemer på netværk.

En åben løsning
Alle gængse applikationer til windowsbaserede computere kan håndteres af CapaSystems løsninger. –Og en lang række systemer til rapportering og klientstyring, herunder Citrix og andet, fungerer glimrende i samarbejde med CapaSystems produkter.
Alle funktioner i CapaSystems software kan times således at installation, informationsindsamling og opdateringer kun foregår når brugerne ikke arbejder ved deres computer. Det sikrer en maksimal effektivitet og at brugerne aldrig mærker noget til, at deres computer løbende bliver opdateret.

Værdier
CapaSystems målsætning er, at være den bedste udbyder af standardiseret software og konsulentydelser indenfor software management. Vi skal være markedsledere og have den højeste markedsandel på alle de markeder, vi konfronterer. Det er nødvendigt for at opnå højeste produktkvalitet, største tilfredshed blandt vores kunder og høj vækst. Disse tre mål har vi valgt at nå gennem en ydmyg, men initiativbaseret tilgang til vores kunder og markedet. Alt, vi gør, skal føre til fordele for vores kunder. Det kan vi gøre , fordi vi arbejder ud fra tre grundliggende værdier: Enkelthed, ærlighed og innovation.

Kundeudtalelser:
CapaSystems produkter bliver benyttet i store dele af dansk erhvervsliv. Vi har valgt, at fokusere på mellemstore og store virksomhed inden for både den offentlige og den private sektor.

Vores kunder tæller blandt andre:

Private virksomheder
LEGO A/S
DONG A/S
Danish Crown AmbA
Coloplast
Berlingske IT
TetraPak Hoyer A/S
Færch Plast A/S

Offentlige virksomheder
Storstrøms Amt
Fyns Amt
Slagelse kommune
Sygehus Fyn
Aarhus Kommunehospital
Centralsygehuset i Næstved
Centralsygehuset i Nykøbing F
Teknologisk Institut
Grenaa Handelsskole
Københavns Tekniske Skole

“Vi har opnået øget effektivitet, besparelser samt langt mere effektive installationsforløb,” udtaler IT-Chef Lars Gleerup, Aarhus Kommunehospital

”Vi kan løbende via rapporter se, hvor mange licenser vi har i brug. På den måde betaler vi kun for de applikationer, vi bruger. Det er en stor fordel for os og det er ingen hemmelighed, at vi er meget begejstrede for CapaSystems produkter,” fortæller Sven Klitnæs fra LMG-Stål.

“Vi valgte CapaInstaller Desktop Management (CDM) løsningen fremfor en række andre fordi systemet havde flest funktioner. De havde simpelthen alt det bedste fra alle de andre,” lyder det fra Claus Høgenhaug, Storstrøms Amt.

Kontakt

Sjælland
Søholmvej 33
DK-3480 Fredensborg
Tlf. +45 4916 1000
Fax. +45 4916 1001

Jylland
Søndergade 56, 2. sal
DK-8000 Århus C
Tlf. +45 8731 4000
Fax. +45 8731 4001

Stig Bo Birch
Adm. direktør
sb@capasystems.com

Brian Eriksen
Salgschef
be@capasystems.com

CapaSystems udvikler og markedsfører avanceret software til overvågning og distribution af applikationer over store netværk. De specialiserede løsninger indenfor Desktop Management og softwaredistribution bakkes op af konsulentvirksomhed på et højt fagligt niveau.