Nyt Pressesystem: PressWire lancerer version 2.0

Nyt design og bagvedliggende system skal gøre PressWire til det foretrukne informationssystem for journalister og kommunikationsfolk i hele Europa. Det er nu endnu nemmere at finde originale og relevante nyheder, skabe sig et kildenetværk og holde sig opdateret inden for nicher eller brede nyhedsområder.

Med det nye PressWire bliver det endnu nemmere at finde de seneste originale nyheder og fotos. PressWire version 2.0 er netop relanceret, og det nye design er blot overfladen på et helt nyt kommunikationssystem for medie- og kommunikationsbranchen.
”Vi har gjort det meget nemmere for vores brugere at skræddersy systemet til netop deres behov. Det er blevet mere simpelt at oprette agenter og modtage nyheder, som helt præcist passer til stofområde man arbejder med,” fortæller Rene Hjetting fra PressWire.”

Bindeled mellem medierne og erhvervslivet
Det væsentligste for os som bindeled mellem erhvervslivet og medieverdenen er at undgå spam, at sikre relevans og give vores brugere de seneste muligheder for at håndtere multimedielt indhold,” fortæller Rene Hjetting. Derfor er der lagt endnu mere vægt på præsentationen af billeder og fotos, som bliver vedhæftet pressemeddelelserne. Det er desuden muligt at vedhæfte video, pdf. og andre filtyper.

Start på international relancering
Rene Hjetting og hans team lægger ikke skjul på at lanceringen af PressWire version 2.0 i Danmark er starten på udrulning af systemet i alle de 9 lande som PressWire allerede er etableret i.
”I forvejen er vi førende på mange områder, blandt andet inden for pressekommunikation med levende billeder, blogs, målrettede værktøjer såsom medieovervågning og vi har de mest omfattende mediadatabaser. Med det nye system vil vi være i stand til at opnå en større synergi mellem landene, blandt andet ved at kunne distribuere presseinformation på tværs af landegrænserne,” siger Rene Hjetting.

Anonymitet for journalister
Som journalist kan man oprette en profil på det nye PressWire og med en præcis søgeagent få de rette pressemeddelelser tilsendt pr. email. Som journalist vil man altid være anonym overfor de virksomheder, der udsender pressemeddelelser.
Se mere på www.presswire.dk

PressWire ApS
Rene Hjetting
Journalist, PR Rådgiver
E-mail: rene@presswire.dk
Mobil.: +45 29 27 65 40
Tlf.: +45 43 47 30 47
Naverland 2
DK-2600 Glostrup
Danmark